INICI > Agenda

El Tresor d’en Puntafí

Una audiogimcana per fer en família que enllaça fantasia i realitat.

El Tresor d’en Puntafí és una nova activitat adreçada a famílies amb infants a partir de 8 anys per conèixer alguns dels racons més significatius tot fent un recorregut i descobrir la vila d’Arenys de Mar. Us avancem un petit resum d’aquesta aventura:

La Rosina és una arenyenca xerraire i divertida que us explicarà la història del tresor del pirata Puntafí. Caldrà seguir amb atenció les seves explicacions i recomanacions amb el mapa del tresor a les mans. El relat és un recorregut per la història d’Arenys de Mar i la seva vinculació amb el mar i els oficis tradicionals de la vila. En la recerca de l’enigma del Tresor d’en Puntafí descobrireu bonics racons de la nostra vila marinera.

Tindreu prou perspicàcia per resoldre els enigmes?

Per poder fer l’audiogimcana cal disposar d’un mòbil (smartphone) amb connexió de dades per anar seguint les indicacions dels àudios que es podran descarregar capturant els codis QR que hi ha insertats al Mapa del Tresor d´en Puntafí.

Els mapes es poden passar a recollir a l’Oficina de Turisme (consulteu horaris) o bé el podeu imprimir clicant aquí (us recomanem que l’imprimiu mida DINA-3)

Aquesta audiogimcana és una proposta de Lambú Comunicació per a l’Ajuntament d’Arenys de Mar. Idea i locució de Marta Catalan, Devivaveu.com. Grafisme: TxeniGil.com