TURISME ARENYS DE MAR
  
INICI > Visites

Museu Mollfulleda de Mineralogia

ATENCIÓ A causa de la pandèmia de COVID-19, el Museu Mollfulleda de Mineralogia estarà tancat al públic fins el 30 d’agost, únicament es podrà visitar la planta baixa del Museu Marès de la Punta: l’exposició temporal Un mar de tul, el ret fi o punta d’Arenys i la sala 3 dedicada a la història d’Arenys de Mar.

El Museu Marès de la Punta obrirà amb les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries relatives a la COVID-19. S’estableixen horaris de matins, de dimarts a dissabte de 10 a 13h i i diumenges d’11 a 13h. L’entrada serà gratuïta.


Ubicat a Can Baralt, domicili del navegant Josep Baralt i seu de l’Escola Nàutica (1790), es tracta d’un museu de caràcter científic amb una important col·lecció de minerals que va ser donada a la vila d’Arenys de Mar per Joaquim Mollfulleda i Borell.

Ofereix una valuosa col·lecció de minerals de tot el món classificats sistemàticament; dins d’aquest conjunt es poden contemplar també peces de pràcticament totes les mines d’Espanya, algunes d’elles avui en dia tancades.

Al museu podem trobar, a més , una col·lecció important de minerals de Catalunya amb mostres de totes les comarques, des de les mines més antigues fins a les darreres troballes.

Horaris de visita : de dimarts a dissabte de 10 a 13h i de 16 a 18h. Diumenges i festius tot l’any d’11 a 13h.

Dies de Tancament : 1 i 6 de gener, Divendres Sant, 9 de juliol, 16 d’agost, 24, 25, 26 i 31 de desembre.

Primer diumenge de mes entrada lliure.


                  

                
                     

               ©M