INICI > Visites

Horaris d’atenció de l’Oficina de Turisme

L’horari de l’Oficina de Turisme és de 10 a 14 h de dimarts a diumenge.

També podeu adreçar-vos al Punt d’Informació Turístic de la Biblioteca Municipal, al carrer Bonaire número 2. Consulteu-ne els horaris d’obertura.

L’Oficina de Turisme és situada a la planta baixa de : Riera Bisbe Pol, número 8 Telèfon: (+34) 93 795 70 39 Correu electrònic: turisme@arenysdemar.cat

Les Oficines de Turisme de la Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya ofereixen orientació i suport global a les persones usuàries de serveis turístics, per a la seva estada i els faciliten informació i prestacions relacionades amb l’allotjament, el transport, els serveis, els espectacles i la resta d’activitats relacionades amb la cultura i el lleure.

L’Oficina de Turisme d’Arenys de Mar pertany a la Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya amb el número de registre: O-0093

Des del 2017 forma part del projecte Punts d’Informació turístics (PITs) de l’Oficina Tècnica de Turisme, de Gerència de la Diputació de Barcelona i que es coordina des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. 

I també va ser a partir des del 2017 que va obtenir per primera vegada i que ha renovat cada any el distintiu de Compromís de Sostenibilitat Turística “Biosphere


PUNTS D’INFORMACIÓ TURÍSTICA (PIT) D’ARENYS DE MAR

Arenys de Mar actualment disposa de 6 Punts d’Informació Turística, on trobareu informació turística per tal de poder complementar la vostra estada.

Els Punts d’Informació Turística és un projecte de la Diputació de Barcelona en els quals ajuden a complementar el servei d’atenció al visitant de cada població i disposen de les eines per informar, orientar i acompanyar al visitant en la seva estada.

Biblioteca Pare Fidel Fita
Tel. 93 792 32 53
b.arenysma.pff@diba.cat

Museu d’Arenys de Mar
Tel. 93 792 44 44
https://museu.arenysdemar.cat

Vila Hotel Arenys
​Riera Bisbe Pol, 89 Tel. 93 795 78 34 
www.hotelvilaarenys.com

Hostal Portofino
C. Anselm Clavé, 4  Tel. 93 792 27 03 
portofinoarenys@hotmail.com

Crea’t
productora de comunicació i serveis culturals
Tel.93 795 85 96 www.creat.cat