TURISME ARENYS DE MAR
INICI > Visites

Horaris d’atenció de l’Oficina de Turisme

Actualment l’Oficina de Turisme obre de dimecres a dissabte de 10 a 13h

Si ho desitgeu també podeu adreçar-vos al Punt d’Informació Turístic de la Biblioteca Municipal, al carrer Bonaire número 2

Adreça de l’Oficina de Turisme: Riera Bisbe Pol, número 8 Telèfon: (+34) 93 795 70 39 Correu electrònic: turisme@arenysdemar.cat

L’Oficina de Turisme d’Arenys de Mar pertany a la Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya amb el número de registre: O-0093

Des del 2017 forma part del projecte Punts d’Informació turístics (PITs) de l’Oficina Tècnica de Turisme, de Gerència de la Diputació de Barcelona i que es coordina des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. 

I també va ser a partir des del 2017 que va obtenir per primera vegada i que ha renovat cada any el distintiu de Compromís de sostenibilitat Turística “Biosphere


L’Oficina de Turisme està adaptada a les mesures de prevenció de contagi del viruscoronavirus SARS-COV-2 i estableix diversos protocols per accedir-hi:

• Es disposarà de gel hidrològic suficient per poder oferir al visitant per a que es netegi les mans en entrar a l’Oficina de Turisme.

• És obligatori entrar amb la mascareta.

• Aforament: Com a màxim una persona podrà accedir a l’interior de l’Oficina de turisme, en el cas d’una unitat familiar poden ser un màxim de dues persones.

• S’ha instal·lat una mampara de protecció al taulell entre el treballador i el visitant. El terra estarà senyalitzat amb una línia d’espera per garantir la distància entre visitants.

• S’elimina la zona d’autoservei i es substitueix per cartells numerats i amb la imatge de la portada dels fulletons turístics per tal que es pugui demanar al taulell.

• Es farà una neteja continuada dels espais susceptibles d’estar en contacte: taulell, mànec porta d’entrada i sortida.

PUNTS D’INFORMACIÓ TURÍSTICA (PIT) D’ARENYS DE MAR

Arenys de Mar actualment disposa de 6 Punts d’Informació Turística, on trobareu informació turística per tal de poder complementar la vostra estada.

Els Punts d’Informació Turística és un projecte de la Diputació de Barcelona en els quals ajuden a complementar el servei d’atenció al visitant de cada població i disposen de les eines per informar, orientar i acompanyar al visitant en la seva estada.

Biblioteca Pare Fidel Fita
Tel. 93 792 32 53
b.arenysma.pff@diba.cat

Museu d’Arenys de Mar
Tel. 93 792 44 44
https://museu.arenysdemar.cat

Vila Hotel Arenys
​Riera Bisbe Pol, 89 Tel. 93 795 78 34 
www.hotelvilaarenys.com

Hostal Portofino
C. Anselm Clavé, 4  Tel. 93 792 27 03 
portofinoarenys@hotmail.com

Casa vacacional Portofino Mar

C/ Jaume Borrell, 5 Tel. 93 792 27 03
portofinoarenys@hotmail.com

Crea’t
productora de comunicació i serveis culturals
Tel.93 795 85 96 www.creat.cat