INICI > Menjar

Gastronomia d’Arenys

Tot i el pas dels anys, Arenys de Mar continua sent la destinació gastronòmica capdavantera per excel·lència al Maresme.

En aquests moments, en els prop de 70 establiments de restauració que hi ha a Arenys podreu trobar una àmplia varietat de propostes culinàries per a tots els gustos. En trobareu de tradicionals i també d’innovadores i adaptades als nous temps. Bona part dels restaurants cuinen amb els productes locals, que abasteixen els productors de les hortes més properes i els pescadors que porten a la Llotja del Port d’Arenys cada tarda dels dies laborables els fruits del mar, entre els quals destaquem els calamars, la gamba, les sèpies i els sonsos.

No podeu marxar d’Arenys de Mar sense passar per les nostres pastisseries i endur-vos-en una capseta amb les coquetes d’Arenys. Es tracta d’una pasta de full arrebossada amb sucre caramel·litzat al forn, de forma ovalada i allargada, ideal per acompanyar amb el cafè o bé per fer-la servir de cullereta per menjar una crema o un gelat.

Per als amants de la cervesa artesana podeu escollir entre les diferents varietats de cerveses de la marca arenyenca, Synera Cervesa. Les trobareu ben fresquetes en alguns bars i restaurants de la vila, o bé també podeu comprar-les a les botigues i cellers d’Arenys.

Descarregueu-vos el plànol guia de restaurants d’Arenys de Mar!